Dünya şu anda yakın tarihte benzeri olmayan bir Pandemi ile mücadele ediyor. Bizleri de etkileyen bu salgını umarız en az hasarla atlatırız.

Dünya toplumlarının, yeni koronavirüs 2019 (COVID-19) salgınına karşı hazırlıklı olabilmesi etkili iletişime bağlı olduğunu düşünen PennState Tıp fakültesi (med.psu.edu) ve CHIME* (chimecentral.org/) tarafından bu konuda bir anket düzenledi.

Kendinizi ve çevrenizdekileri COVID-19’dan korumak için önleyici tedbirler hakkındaki görüşlerinizi anlamaya yardımcı olacak bu ankete ülkemizde AKUT Vakfı olarak destek veriyoruz, ne kadar çok kişiye ulaşıp bu konuda veri üretebilirsek o kadar faydamız olur.

Anket’in Türkçe türevi de mevcut, seçip doldurabilirsiniz. Bu anket sayesinde pandemi  ile ilgili deneyimlerinizin kaydedilmiş olması, bugün ve gelecekteki toplumların bundan faydalanmasını sağlayacaktır. Ankette hikayenizi kendi kelimelerinizle dilediğinizce aktarabilmeniz için birkaç bölüm de mevcut, buralara kendi fikir ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Ankette verdiğiniz bireysel yanıtlarınız anonim kalacaktır! Hiçbir kişisel kimlik bilgisi kaydedilmeyecektir ve hiçbir anket bilgisi herhangi bir hükümete veya sağlık otoritesine iletilmeyecektir. Anketimizi tamamlamak için tahmini süre yaklaşık 20 dakikadır. Lütfen bu anketi 20 Nisan 2020 gece yarısına kadar tamamlayınız.

Hepinize şimdiden teşekkür ediyoruz. Umarız sağlıklı bir şekilde, en kısa zamanda, normal hayat akışımıza geri dönmek nasip olur.

Sevgi ve Saygılarımızla

AKUT Vakfı Yönetim Kurulu