AKUT VAKFI KARTAL YERLEŞKESİ

AKUT Vakfı’nın Kartal Belediyesi ile birlikte, Kartal ilçesinde, 8 dönüm arazi üzerinde inşa ettiği ve çalışmaları 3 yılı aşkın süredir devam eden “AKUT Vakfı-Kartal Belediyesi Toplum Afet Bilinçlendirme Merkezi”nin açılışı 1 Mart 2019’da yapılmıştır.

Açılışa Anadolu Adliyesi Cumhuriyet Başsavcı Vekili Uğur Seçkin, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, AKUT Vakfı Başkanı Nasuh Mahruki, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, Saadet Partisi Kartal Belediye Başkan Adayı Fehim Hava, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi Başkan Adayları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti yöneticileri, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Kartal’da görev yapan mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katılmıştır.