AKUT VAKFI ve İBB ORTAKLIĞINDA AFET FARKINDALIK ÇALIŞMALARI

AKUT Vakfı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 02-03 Aralık’ta İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Deprem Çalıştayı’na katılan paydaşlardan biridir. Vakfımız bu çalıştayın akabinde, İBB tarafından organize edilen İstanbul Afet Müdahale Planı kapsamındaki çalışma grubunda aktif olarak görev alma kararı almış ve İBB ile çeşitli ortak projeler geliştirmeye başlamıştır.

AKUT Vakfı’nın Eğitim ve Seminer Bölümlerindeki gönüllülerimizce hazırlanan içerikler, İBB’nin prodüksiyon işlerinden sorumlu İBB Medya A.Ş. ile kamu spotlarına dönüştürülmüştür.

Afetlerin öncesi, sırası ve sonrasına yönelik olarak farklı içerikler şeklinde hazırlanan 20 kısa video 2020 yılı 17 Ağustos haftası itibariyle, İstanbul Ulaşım A.Ş.’nin tüm video yayınlayıcılarında gösterime girerek İstanbul halkının afetlere duyarlılığını artırmayı hedeflemiştir.